از دکتر وثوق خواستیم از خاطراتش درباره رفتار دکتر کاظمی با دانشجویان خود بگوید و از این که چرا همه از او بهعنوان استادی نمونه یاد میکنند، در این باره میگوید: «دکتر حسین بهاروند که در حال حاضر مؤسس و رئیس پژوهشکده زیستشناسی و فناوری سلولهای بنیادی پژوهشگاه رویان است، در دوره دانشجویی، پایاننامه کارشناسیارشد خود را در همین پژوهشگاه و با دکتر کاظمی آشتیانی انجام داد. در این دوره دکتر کاظمی تمام امکانات را برای دکتر بهاروند فراهم کرد تا کار تحقیقاتیاش تمام و کمال انجام شود.
دکتر بهاروند نیاز به فضایی برای کارهای آزمایشگاهی داشت و چون در آن زمان فضای مؤسسه رویان خیلی محدود بود، دکتر کاظمی نمازخانه را برای انجام آزمایشها به دانشجوی خود ،یعنی بهاروند سپرد و از همه خواست تا برای خواندن نماز به جای نمازخانه به اتاق ایشان بیایند. تلاش آقای دکتر برای پیشرفت کار علمی و این که تحقیقات به نتیجه برسد تا جایی بود که نمازخانه را به اتاق کار تبدیل کرد.»
دکتر وثوق در ابن باره میافزاید: « فضایی که در اختیار داشتیم چیزی در حدود 15مترمربع بود در حالی که امروز پس از گذشت حدود 26سال از فعالیتهای پژوهشی رویان میگذرد و صدها مترمربع فضا در اختیار دارد و توانسته کار و نوع فعالیت خود را توسعه دهد.
از دکتر وثوق خواستیم با یک صفت، دکتر کاظمی آشتیانی را توصیف کند، او میگوید: «دکتر شکارچی ایدهها بود. این مهمترین صفتی است که میتوانم درباره او بگویم، چون کافی بود در جمعی حاضر باشد و ایدهای مطرح شود و اگر به نظرش میرسید که آن ایده برای آینده کشور برای نظام سلامت کشور و درمان بیماریهای مردم کارآمد و مؤثر باشد همان لحظه تلاش میکرد تا ایده را عملیاتی کند و به نتیجه برساند. از درمان ناباروری گرفته تا سلولهای بنیادی، شبیهسازی و ژندرمانی همه ایدههایی بود که با همت دکتر و استادان دیگر به نتیجه رسید و عملیاتی شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت